vrijdag 26 maart 2010

Passie

Nee, ik kook nog steeds niet of nauwelijks, maar vandaag is het toch tijd voor een recept. Een eenvoudige instructie voor in de keuken. We gaan sap maken. Snijd twee passion fruits of passievruchten open. Niet van die knikkers zoals bij Albert Heijn voor de hoofdprijs in plasticbakjes worden verkocht, maar meer grootte cricketbal van de Burda Market. Schep de inhoud van beide vruchten in de blender. Steek de stekker van de blender in het stopcontact. Als het ding al aan stond en de deksel nog niet op de kan zat, dan betekent dat dat de passievrucht zich alle hoeken van de keuken inslingert. Ontdoe de keuken van deze kleverig zoete derrie. Dit is een autobiografisch recept. Doe de inhoud van twee nieuwe passievruchten in de blender . Maak er een passievol papje van, vul aan met een kleine liter water en blend opnieuw. Giet het geheel door een zeef en uw frisse drank is klaar om gedronken te worden. Serveer eventueel met ijs.